Bodite korak pred kibernetskimi grožnjami 24/7

V ESET Slovenija, kjer dnevno skrbijo za kibernetsko varnost več kot 176 tisoč dnevnih uporabnikov, so pripravili brezplačen spletni seminar o rešitvi neprekinjene varnosti s podporo 24/7.

Bodite korak pred kibernetskimi grožnjami 24/7

Strokovnjaki za kibernetsko varnost iz ESET Slovenija bodo 30. novembra 2023, ob 10. uri izvedli premierno predstavitev ESET-ove rešitve, ki omogoča optimizacijo odkrivanja, preiskovanja in odzivanja na grožnje v realnem času ter vedenjsko analitiko za učinkovito preprečevanje napadov. ESET-ova rešitev deluje preventivno, reaktivno in proaktivno, pri čemer zagotavlja 24/7 spremljanje in odzivanje na incidente.

Poleg predstavitve delovanja sistema, ki bo vključevala prikaz in ustvarjanje poročil ter analiz, bodo udeleženci spoznali tudi spremljevalne storitve ki zagotavljajo vrhunsko neprekinjeno podporo ter dodatne časovne in finančne prihranke ter razbremenitev interne ekipe. Podrobneje bosta predtavljeni tudi najnovejši ponudbi, ki sta prilagojeni realnim potrebam organizacij na slovenskem trgu.

Organizacijam, predstavniki katerih se bodo udeležili spletnega seminarja bodo v ESET Slovenija omogočili brezplačno udeležbo na izobraževanju za kibernetsko varnost. Tistim organizacijam, ki bodo izkazale resen interes in bodo ustrezale pogojem pa bodo omogočili ekskluziven preizkus, vključno z uvodnim sestankom, aktivacijo rešitev ESET PROTECT Enterprise ter varnostno storitev 24/7. 

Več informacij in prijava...