Poslovni pozen zajtrk: Managing Human Risk in Cybersecurity

CREAplus v sodelovanju s SANS Institute prireja poslovni pozni zajtrk na temo upravljanja človeških tveganj pri kibernetski varnosti.

Poslovni pozen zajtrk: Managing Human Risk in Cybersecurity
Na dogodku bodo predstavljene storitve izobraževanj in usposabljanj uporabnikov SANS Institute na polju ozaveščanja o kibernetski varnosti ter napredne tehnične rešitve za kibernetsko varnost, kot je XDR.

Ob poslovnem poznem zajtrku, ki ga prirejata SANS Institute ter CREAplus, se bo razpravljalo o vlogi zaposlenih pri kibernetske varnosti in o potrebnih kompetencah zaposlenih, s katerimi podjetja zmanjšajo tveganja v njihovem kibernetskem prostoru.

Dogodek Managing Human Risk in Cybersecurity bo potekal v sredo, 29. marca 2023, od 9.30 do 12.00 ure, v hotelu Grand Plaza, v Ljubljani.

Zakaj je vaša udeležba nujna?

Usposobljeni zaposleni so temelj vseh sistemov obvladovanja kibernetske varnosti. Ti sistemi so zaradi vsesplošne digitalizacije nujen del širše politike korporativne varnosti, s katero sodobna podjetja gradijo odpornost in upravljajo poslovna tveganja.

Na dogodku bodo predstavljene storitve izobraževanj in usposabljanj uporabnikov SANS Institute na polju ozaveščanja o kibernetski varnosti – Security Awareness. Dogodek bo zasnovan kot sproščena izmenjava znanja in izkušenj. Z nastopajočimi strokovnjaki boste lahko razpravljali o največjih vrzelih pri kibernetski varnosti v podjetjih ter o najboljših načinih krepitve ozaveščanja in kompetenc zaposlenih glede kibernetskih tveganj.

Zaposleni so šibki člen, vendar brez tehnologij ne gre

Seveda ob vse pogostejših, raznolikih in hudih grožnjah organizacijam v kibernetskem prostoru samo večja usposobljenost zaposlenih ne predstavlja zadostne zaščite. Zato bodo strokovnjaki za kibernetsko varnost podjetja CREAplus predstavili tudi najbolj napredne tehnične rešite XDR za razširjeno odkrivanje in odzivanje groženj. Gre za tehnologije, ki poleg preiskovanja zlonamernih programskih kod in lovljenja groženj na računalniških in mobilnih napravah nadzorujejo tudi dogajanje v poslovnem omrežju, opazujejo vedenje uporabnikov in aplikacij ter preprečujejo izvajanje tveganih dejanj. 

Za več informacij in prijavo se obrnite na Urško Kesmič Žvegelj:

  • e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.,
  • telefon: 0590 74 270.