CREAPLUS na krilih poslovnega razvoja in rasti ohranja zlato odličnost AAA

Zlata bonitetna odličnost Dun & Bradstreet poslovnim partnerjem napoveduje varno in uspešno sodelovanje v naslednjih dvanajstih mesecih, kar je še posebej pomembno v času povečanega povpraševanja po informacijski in kibernetski varnosti.

CREAPLUS na krilih poslovnega razvoja in rasti ohranja zlato odličnost AAA

CREAPLUS je tretjič zapovrstjo prejela certifikat Zlata bonitetna odličnost, ki ga revizorska hiša Dun & Bradstreet podeljuje gospodarskim družbam z nadpovprečnimi rezultati pri plačilni in kreditni sposobnosti, zadolženosti, dobičkonosnosti in pri ostalih kriterijih, ki opredeljujejo tveganost poslovanja z njimi.

Podjetje je med najhitreje rastočimi regionalnimi podjetji za kibernetsko varnost, kar potrjuje s stalnim širjenjem nabora varnostnih rešitev in storitev. V preteklih dvanajstih mesecih je podjetje sklenilo številna nova partnerstva za distribucijo kibernetskih varnostnih rešitev, na primer s podjetji UpGuard, Versasec, Aixidian in Goldilock, vključno s posredovanjem izobraževalnih storitev za kibernetsko varnost. Podjetje je ob tem razširilo svoje partnerske kanale v regiji DACH, v Jugovzhodni Evropi ter v Sloveniji. V letu 2023 je CREAPLUS ob 11-odstotnem povečanju števila zaposlenih dosegla dvomestno rast prihodkov ter 62,9-odstotno rast dobička v primerjavi z letom poprej.

»V podjetju CREAPLUS smo ponosni, da lahko našo uspešnost mednarodno izkazujemo tudi s tako uglednim certifikatom kot je Zlata bonitetna odličnost Dun & Bradstreet. Letošnji certifikat potrjuje, da že več kot šest let nadpovprečno dobro poslujemo, k čemur prispevajo prav vsi segmenti naše dejavnosti, od distribucije do storitev informacijske in kibernetske varnosti ter razvoja umetno inteligenčnih rešitev in varne programske opreme,« je povedal Mitja Trampuž, direktor podjetja CREAPLUS.

CREPALUS utrjuje svoj položaj kot vodilni regionalni ponudnik rešitev in storitev za šifriranje podatkov – kot edini z že pripravljeno ponudbo za post-kvantno kriptografijo. Poleg tega je prek novega partnerstva s podjetjema Versasec in Aixidian še  okrepilo ponudbo rešitev za upravljanje identitet kot osnove za vzpostavljanje sistemov ničelnega zaupanja. Podjetje obdobje pospešenih naložb v kibernetsko odpornost pričakuje s celovitim naborom, s katerim organizacijam omogoča učinkovito zagotavljanje skladnosti z direktivo NIS 2 in novim Zakonom o informacijski varnosti. Letos spomladi je po združitvi s podjetjem CREAPRO za umetno inteligenco še povečalo svojo ekipo in okrepilo sinergijo pri razvoju sodobnih pametnih in varnih poslovnih aplikacij.